Tietoasiantuntija-lehti

Tietoasiantuntija-lehti

Tietoasiantuntija-lehti on Tietojohtaminen ry:n jäsenlehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1986 lähtien. Lehden lukijoita on eri organisaatioiden, kuten yritysten, kuntien ja valtionhallinnon strategisen suunnittelun johdossa, liiketoiminnan suunnittelijoina, Business Intelligence -tehtävissä sekä tietoasiantuntijoina ja kirjastonhoitajina. He työskentelevät mm. tietoalan suunnittelijoina, tutkijoina ja päällikköinä tehden jatkuvasti päätöksiä tietojohtamiseen liittyvistä tuotteista, ratkaisuista, työkaluista ja teknologioista. 

Lehtemme tavoittaa tiedon käytöstä, työelämästä ja aineettoman pääoman kehittämisestä kiinnostuneet lukijat kotiin kannettuna. Yksi numero julkaistaan myös avoimesti verkossa. Lehti on avoimesti saatavana mm. yliopistojen kirjastoista löytyen myös Finnasta. Vuonna 2021 ilmestyy viisi numeroa, joista yksi on tuplanumero. Haluamme vaikuttaa jäsentemme ammatilliseen kehittymiseen luotettavasti, jatkuvasti yhdessä oppien.

Katso uusin lehti

 

Yhdistys

Tietojohtaminen ry on tietotyön yhteiskunnallinen vaikuttaja. Se kokoaa yhteen tiedon tuottajat, tiedon välittäjät, uuden tiedon luojat, tietoarkkitehdit sekä tiedonhallinnan ammattilaiset. Yhdistys toimii jäsentensä ammatillisen uudistumisen ja verkostoitumisen edistämiseksi sekä yhteisöjäsentensä tietoammattilaisten ja toimialan kehittämiseksi.

 

Tietoasiantuntija-lehti 2024

Mediakortti 2024

 

 

Ilmoitusmyynti 

Koko sivun mainos vain 550 euroa! Katso ilmoituksen tiedostomuoto ja muut tiedot mediakortista. 

Yhteisöjäsenellä jäsenetuna yksi 1/2 sivun mainos per vuosi.

Vuosisopimusilmoitushinnat: tietoasiantuntija(at)tietojohtaminen.com

Ota yhteyttä! 

Tietojohtaminen ry

tietoasiantuntija(at)tietojohtaminen.com
info(at)tietojohtaminen.com