Osallistu Tietojohtaminen ry:n juhlagaalaan 7.9.2022

Tietojohtaminen ry järjestää jäsenilleen, yhteisöjäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen 75-vuotisjuhlagaalan keskiviikkona 7.9.2022. Voit osallistua tapahtumaan myös sponsorina.

Ohjelmassa tarinoita vuosien varrelta sekä katsanto tulevaisuuteen musiikin ja juhlaillallisen kera. Tilaisuudessa palkitaan myös vuoden Tiedon Taitaja.

Aika: Keskiviikko 7.9.2022 klo 18.00 alkaen
Paikka: Ritarihuone, Helsinki (Ritarikatu 1, 00170 Helsinki)

Lue lisää ja ilmoittaudu: www.tietojohtaminen.com/tijo75


(Suurenna kuva klikkaamalla)

 

Haluaisitko mukaan tapahtumaan sponsorina?

Tietojohtaminen ry täyttää kunniakkaat 75 vuotta tänä vuonna, ja etsimme nyt sponsoreita juhlavuotemme päätapahtumaan. Olemme Tietojohtamisen johtava yhdistys Suomessa. Tietojohtaminen ry (ent. Tietoasiantuntijat ry, ent. Tietopalveluseura ry, ent. Suomen Kirjallisuus-palvelun Seura ry) perustettiin jo vuonna 1947, jolloin sotakorvausteollisuus ja maailman kauppaan suuntautuva teollisuus tarvitsivat kipeästi tietoa tuotekehitykseen ja tutkimukseen. Olemme siitä lähtien kehittäneet tiedon hyödyntämisen kulttuuria ja keinoja Suomessa.

Yhdistyksessämme on noin 300 henkilöjäsentä ja 20 yhteisöjäsentä. Tammikuusta 2016 alkaen yhdistyksemme nimi on ollut Tietojohtaminen ry. Julkaisemme mm. Tietoasiantuntija-lehteä, järjestämme alan koulusta ja vaikutamme eri sosiaalisen median kanavissa. Sponsorina tarjoamme sinulle laajasti näkyvyyttä tapahtuman markkinoinnissa ja itse tapahtumassa:

  • sosiaalisessa mediassa
  • jäsenkirjeessä
  • verkkosivuilla
  • juhlagaalassa
  • verkkosivujen blogissa
  • juhlavieraille jaettavassa kassissa, johon voit liittää haluamaasi materiaalia.

Tuomme esiin sponsorimme myös Tietoasiantuntija-lehdessä.

Sponsorimaksu on 300 euroa. Sponsoripaketti sisältää kahden henkilön osallistumisen juhlagaalaan.

Mukaan sponsoriksi ilmoittaudutaan lähettämällä viestiä osoitteeseen info@tietojohtaminen.com ja toimittamalla organisaationne sponsorointiin liittyvän yhteyshenkilön nimen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Pyydämme tiedon 14.8. mennessä.

 

Viimeksi muutettu: 
23.8.2022